Tractaments d'acupuntura

acupunturaL'Acupuntura és una tècnica de la Medicina Tradicional Xinesa usada per tractar i prevenir tot tipus de patologies, millorar l'estat de salut i enfortir el cos i la ment davant de les dificultats.

La tècnica es basa en la inserció de fines agulles metal·liques en diferents punts distribuïts per tot el cos a través del recorregut dels meridians (canals energètics). La seva estimulació restaura i equilibra l'energia de l'organisme i afavoreix la bona recuperació de la salut.

Des de l'any 1979, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) impulsa els tractaments d'acupuntura en trastorns provocats per l'ansietat i l'estrès, relacionats amb el sistema digestiu i el sobrepès, sistema respiratori i cardiovascular, sistema nerviós, lesions múscul-esquelètiques, dolors articulars i fibromiàlgia, entre altres patologies.

Consulteu amb els professionals d'Espai Salut i beneficieu-vos dels programes de tractaments a la vostra disposició a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51.

TRUCA ARA!

Nordic Walking Gironaisepgirona