Tractaments d'acupuntura

acupunturaL'Acupuntura és una tècnica de la Medicina Tradicional Xinesa basada en la inserció de fines agulles metàl.liques a diferents punts del cos humà per tractar i prevenir tot tipus de patologies, millorar el nostre estat de salut i enfortir el nostre cos i la nostra ment davant de les dificultats.

Aquests punts es troben distribuïts per tot el cos a través del recorregut dels meridians (canals energètics). La seva estimulació restaura i equilibra l'energia de l'organisme i afavoreix la bona recuperació de la salut.

Des de l'any 1979, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) impulsa els tractaments d'acupuntura en trastorns provocats per l'ansietat i l'estrès, relacionats amb el sistema digestiu i el sobrepès, sistema respiratori i cardiovascular, sistema nerviós, lesions múscul-esquelètiques, dolors articulars i fibromiàlgia, entre altres patologies.

Consulteu amb els professionals d'Espai Salut i beneficieu-vos dels programes de tractaments a la vostra disposició a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51.

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut. Centre de Teràpies Naturals

C/Sant Dionís, 45

17190 Salt (Girona)

Telfs: 972 40 18 51 | 658820224

info@espaisalut.cat