• Teràpies

Tractaments d'acupuntura

acupunturaL'acupuntura és una teràpia usada per tractar i prevenir tota mena de patologies, per millorar l'estat de salut i per enfortir el cos i la ment davant de les dificultats.

Es basa en la inserció de fines agulles metàl·liques en diferents punts distribuïts per tot el cos, tot seguint els recorreguts dels meridians (canals energètics). L'estimulació d'aquests punts restaura i equilibra l'energia de l'organisme i afavoreix la bona recuperació de la salut.

Des de l'any 1979, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) impulsa els tractaments d'acupuntura per tractar els trastorns provocats per l'ansietat i l'estrès, els relacionats amb el sistema digestiu i el sobrepès, el sistema respiratori i cardiovascular, sistema nerviós, lesions múscul-esquelètiques, dolors articulars i fibromiàlgia, entre altres patologies.

Consulteu amb els professionals d'Espai Salut i beneficieu-vos dels programes de tractaments a la vostra disposició a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51.

TRUCA ARA!

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive