Tractaments d'acupuntura

acupunturaL'Acupuntura és una tècnica de la Medicina Tradicional Xinesa usada per tractar i prevenir tot tipus de patologies, millorar l'estat de salut i enfortir el cos i la ment davant de les dificultats.

La tècnica es basa en la inserció de fines agulles metal·liques en diferents punts distribuïts per tot el cos a través del recorregut dels meridians (canals energètics). La seva estimulació restaura i equilibra l'energia de l'organisme i afavoreix la bona recuperació de la salut.

Des de l'any 1979, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) impulsa els tractaments d'acupuntura en trastorns provocats per l'ansietat i l'estrès, relacionats amb el sistema digestiu i el sobrepès, sistema respiratori i cardiovascular, sistema nerviós, lesions múscul-esquelètiques, dolors articulars i fibromiàlgia, entre altres patologies.

Consulteu amb els professionals d'Espai Salut i beneficieu-vos dels programes de tractaments a la vostra disposició a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51.

TRUCA ARA!

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat
logoespaisalut
Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive