• Programes

Tractament de l'alopècia areata

alopecia1

L'alopècia areata és un tipus de caiguda del cabell relacionada estretament amb situacions d'estrès, angoixa i altres patologies psicosomàtiques que es pot solucionar amb sessions d'acupuntura.

L'alopècia sol presentar-se en forma de plaques arrodonides amb manca de cabell de diverses dimensions, que en alguns casos s'estenen per altres parts del cos. Afecta a 1 de cada 1.000 persones, i aquells que la pateixen una vegada resten subjectes a patir recaigudes posteriors si persisteixen les causes desencadenants.

L'acupuntura i l'auriculoteràpia són uns dels millors tractaments per combatre l'alopècia areata i les recaigudes, en tractar l'origen de la patologia. En aproximadament 10 sessions - tot depenent de la gravetat del pacient - es pot recuperar la totalitat del cabell de la zona afectada amb un alt grau de probabilitat de que no hi hagin noves recaigudes.

Consulta el teu cas a Espai Salut i coneix de primera mà les possibilitats de l'acupuntura per solucionar el problema que genera l'alopècia areata.

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive