Tractament de l'alopècia areata

alopecia1

L'alopècia areata és un tipus de caiguda del cabell relacionada estretament amb situacions d'estrès, angoixa i altres patologies psicosomàtiques que es pot solucionar amb sessions d'acupuntura.

L'alopècia sol presentar-se en forma de plaques arrodonides amb manca de cabell de diverses dimensions, que en alguns casos s'estenen per altres parts del cos. Afecta a 1 de cada 1.000 persones, i aquells que la pateixen una vegada resten subjectes a patir recaigudes posteriors si persisteixen les causes desencadenants.

L'acupuntura i l'auriculoteràpia són uns dels millors tractaments per combatre l'alopècia areata i les recaigudes, en tractar l'origen de la patologia. En aproximadament 10 sessions - tot depenent de la gravetat del pacient - es pot recuperar la totalitat del cabell de la zona afectada amb un alt grau de probabilitat de que no hi hagin noves recaigudes.

Consulta el teu cas a Espai Salut i coneix de primera mà les possibilitats de l'acupuntura per solucionar el problema que genera l'alopècia areata.

Nordic Walking Gironaisepgirona