Reducció de l'ansietat i l'estrès amb acupuntura

  ansietat espaisalutEspai Salut personalitza tractaments i programes d'acupuntura per reduir i eliminar els quadres d'estrès, ansietat i angoixa

  En la nostra societat, cada cop hi ha més gent afectada per l'ansietat i l'estrès físic i emocional. L'estrès ens fa sentir ansiosos, furiosos o frustrats. L'ansietat es manifesta amb símptomes com por, desassossec o preocupació elevada.

  En els dos casos, l'origen d'aquestes patologies no sempre es poden conèixer amb certesa. A vegades van lligades a situacions de canvi sobtat, l'acceleració del ritme de vida o la renúncia a substàncies addictives. També s'ha demostrat la seva relació amb el consum de determinats fàrmacs. 

  Podem notar un augment del ritme cardíac, respiració ràpida, sudoració, tremolors o mareigs. Ens sentim cansats, perdem la concentració, ens enfadem amb major facilitat o podem perdre el desig sexual. Alguns quadres d'estès poden portar la persona a la depressió.

  L'ansietat es mostra més amb dones que en homes, però és pot identificar en totes les edats. Els trastorns d'ansietat provoquen, segons els casos, malestar, irritabilitat, cansament físic, insomni o inquietud injustificada, a més de disfuncions orgàniques, dolors intestinals, desregulacions del sistema digestiu, ulceres...

  L'Organització Mundial de la Salut reconeix que l'acupuntura, l'auriculopuntura i la dietoteràpia són teràpies molt eficaces per tractar aquestes diferents afeccions. Equilibren de nou les energies del nostre cos i ajuden a afrontar les situacions que motiven episodis com ara:

  • Ansietat
  • Angoixa i depressió
  • Trastorns de la son
  • Tabaquisme i altres addiccions
  • Estrès

  Pregunta pels tractaments personalitzats que et poden ajudar a eliminar definitivament els efectes de l'estrès i l'ansietat.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive