Sessions gratuïtes d’hipopressius a Espai Salut

hipopressius-espai-salut-jornada-gratuitaEspai Salut proposa en aquest inici de curs dos sessions gratuïtes de gimnàstica abdominal hipopressiva:

Dimecres 16 de setembre, a les 9.30h

Dissabte 26 de setembre, a les 9.00h

Apunteu-vos a provar els hipopressius a Espai Salut al 972 40 18 51 i bé a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

La gimnàstica abdominal hipopressiva s’utilitza especialment durant el post-part, així com per guarir o alleugerir els efectes d’una llarga llista de patologies funcionals, sobretot relacionades amb la columna vertebral. La gimnàstica hipopressiva està considerada una tècnica postural que lluita contra l'anomenat decaïment postural, és a dir, la derrota del nostre cos envers la gravetat.

La pràctica d’aquesta tècnica s’ha popularitzat en els darrers anys. Avui, són moltes les persones que en fan regularment, atès que està indicada per tonificar la faixa abdominal i disminuir així el perímetre de l'abdomen, alleugerir la incontinència urinària i el restrenyiment, atacar els mals d'esquena, la dispnea, la fatiga, el mal de cap... i un llarg etcètera.

Consulteu els horaris habituals de l’activitat o contacteu sense compromís amb els professionals d’Espai Salut per exposar el vostre cas.

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive