Tractament de l'alopècia areata

  alopecia1

  L'alopècia areata és un tipus de caiguda del cabell relacionada estretament amb situacions d'estrès, angoixa i altres patologies psicosomàtiques que es pot solucionar amb sessions d'acupuntura.

  L'alopècia sol presentar-se en forma de plaques arrodonides amb manca de cabell de diverses dimensions, que en alguns casos s'estenen per altres parts del cos. Afecta 1 de cada 1.000 persones, i aquells que la pateixen un cop queden sotmesos a patir recaigudes posteriors si persisteixen les causes desencadenants.

   En tractar l'origen de la patologia, la suma de l'acupuntura i l'auriculoteràpia és un tractament ideal per combatre tant l'alopècia areata com les possibles recaigudes. En aproximadament 10 sessions - depenent de la gravetat de cada pacient - es pot recuperar la totalitat del cabell de la zona afectada amb un alt grau de probabilitat que no hi hagi noves recaigudes.

  Consulta el teu cas a Espai Salut i coneix de primera mà les possibilitats de l'acupuntura per solucionar l'alopècia areata de forma definitiva.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive