• Teràpies

Fisioteràpia obstètrica

Fisioteràpia obstètrica a Espai SalutLa fisioteràpia obstètrica és la suma de treballs musculars específics d'enfortiment i flexibilització per a ajudar la dona a mantenir una bona postura durant l'etapa de l'embaràs, el part i el postpart. Són exercicis importants per evitar dolors d'esquena, controlar l'augment de pes i evitar pèrdues d'orina i/o sensació de pes o dolor a l'abdomen baix.

Especialment durant els últims mesos d'embaràs, cal intensificar el treball de flexibilització del cos, aprenent el massatge perineal i els moviments pèlvics que ajudaran a l'encaix del nadó. Cal preparar el part aprenent moviments, postures i respiració que el facin més fàcil.
En el postpart, cal reeducar la postura, la respiració i la musculatura abdominolumbopèlvica per evitaro tractar si ja són presents) pèrdues d'orina, descens d'òrgans, dolor o altres patologies.

Consulta a la nostra fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià per conèixer al detall els beneficis de la fisioteràpia obstètrica i la seva pràctica a Espai Salut.

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive