Fisioteràpia obstètrica

  Fisioteràpia obstètrica a Espai SalutLa fisioteràpia obstètrica és la suma de treballs musculars específics d'enfortiment i flexibilització per a ajudar la dona a mantenir una bona postura durant l'etapa de l'embaràs, el part i el postpart. Són exercicis importants per evitar dolors d'esquena, controlar l'augment de pes i evitar pèrdues d'orina i/o sensació de pes o dolor a l'abdomen baix.

  Especialment durant els últims mesos d'embaràs, cal intensificar el treball de flexibilització del cos, aprenent el massatge perineal i els moviments pèlvics que ajudaran a l'encaix del nadó. Cal preparar el part aprenent moviments, postures i respiració que el facin més fàcil.
  En el postpart, cal reeducar la postura, la respiració i la musculatura abdominolumbopèlvica per evitaro tractar si ja són presents) pèrdues d'orina, descens d'òrgans, dolor o altres patologies.

  Consulta a la nostra fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià per conèixer al detall els beneficis de la fisioteràpia obstètrica i la seva pràctica a Espai Salut.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive