Nou grup de sòl pelvià per dones +50

incontinencia espaisalutTens pèrdues d’orina en tossir o en esternudar? En realitzar petits esforços? Evites anar a llocs públics ( cinema, concerts, excursions…) per por a no arribar a temps al lavabo? I això ho atribueixes al fet de fer-te gran?

No et quedis amb els braços plegats! Hi ha solució!

El pas del temps i els canvis hormonals que genera l'arribada de la menopausa provoquen en la dona que supera els 50 anys pèrdua generalitzada de to i força muscular. Un dels músculs més afectats per aquests canvis en el cos és el periné (encarregat del tancament dels orificis d’orina, vagina i anus i també d’una bona sustentació dels òrgans pelvians ), tot provocant en les persones que ho pateixen malestar físic i emocional.

Altres factors poden augmentar el risc de patir incontinència urinària, incontinència fecal, pesadesa vaginal o dolor a la zona abdominal i esquena: embarassos i parts, tos crònica, restrenyiment, intervencions quirúrgiques de la zona abdominal o pelviana, infeccions d’orina repetitives.

Espai Salut dóna l'oportunitat de millorar o solucionar aquestes patologies amb l'organització d'un grup de sòl pelivà pensat per a persones afectades per aquestes patologies, dins del qual es practiquen tot tipus d'exercicis ( consciència corporal, Kegel, hipopressius…) i s'aprenen i comparteixen bons hàbits i consells per a la rutina diària.

Informa't sense compromís del grup de sòl pelvià a Espai Salut. Per qualsevol tipus de consulta o aclariment, podeu trucar al 972 40 18 51 o escriure a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive