Sessions gratuïtes de Pilates i Hipopressius a Espai Salut durant el mes de setembre

setembre espaisalutEspai Salut ofereix durant aquest mes de setembre sessions gratuïtes de prova per conèixer les activitats físiques que organitza el centre: pilates i gimnàstica abdominal hipopressiva.

Tant l’activitat de pilates com la gimnàstica hipopressiva estan plenament indicades per dur una vida saludable i mantenir el cos en forma i tonificat. Pilates ens permet augmentar la precisió del control muscular, la força, flexibilitat i resistència. Alhora, els hipopressius ens tonifiquen la faixa abdominal i ajuden a reduir el perímetre de l'abdomen, els mals d'esquena, la dispnea, la fatiga o el mal de cap, entre moltes altres indicacions.

Al llarg de les sessions de prova podràs conèixer els objectius de cada activitat, els seus beneficis i la dinàmica de grup, i resoldre qualsevol altre dubte que tinguis. Espai Salut és un centre de referència amb professionals amb molts anys d’experiència que aposta per la qualitat i la perfecció de l’activitat, així com la seva adaptació a cada participant, amb una atenció molt personalitzada.

Sense cap compromís, pots visitar Espai Salut i apuntar-te a qualsevol de les dues activitats de forma gratuïta durant el mes de setembre. Comprovaràs els beneficis de les activitats físiques proposades i dutes a terme en un ambiet càlid i confortable.

Només cal que et posis en contacte amb Espai Salut al 650 27 81 64 o envïis un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive