Noves classes gratuïtes per conèixer la gimnàstica hipopressiva

hipopressius espai salut salt gironaEls hipopressius, o gimnàstica abdominal hipopressiva ( GAH ), és una activitat física cada cop més estesa i practicada per un extens ventall de persones. Inicialment estava pensada pel treball post-part de la dona, pensada per millorar la seva musculatura abdominal després de l'embaràs. Ara, el perfil de practicants d'hipopressius és molt més ampli i variat, perquè s'ha revelat com una eina molt adequada per, a més, solucionar diverses patologies, reduir dolors i potenciar muscularment el nostre cos. Ho practiquen des de persones grans a esportistes d'elit, joves o persones de mitjana edat que volen tonificar el seu cos.

Espai Salut és un dels primers centres de les comarques gironines en oferir tallers d'hipopressius. L'activitat, dirigida per professionals qualificats, està orientada a grups molt reduïts amb l'objectiu d'aconseguir l'excel·lència en el desenvolupament dels exercicis i un tractament molt personalitzat.

Amb l'ànim d'estendre el coneixement de la gimnàstica hipopressiva, Espai Salut ofereix els pròxims dimecres 25 (9:30) i dissabte 28 de gener (9:00) classes gratuïtes per introduir-se en l'exercici dels hipopressius, conèixer els seus beneficis i la dinàmica del grup. 

Si voleu participar, només heu de trucar al 658 82 02 24 o bé escriure a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive