Solucions a la incontinència urinària durant la menopausa

manteniment hipopressius espai salutHi ha moltes persones que tenen petites pèrdues d'orina en tossirm, esternudar, riure o aixecar pesos. És el que es coneix com incontinència urinària d'esforç (IUE) En molts casos, les persones que ho pateixen eviten anar a llocs públics (cinema, concerts, excursions,... ) per por a no arribar a temps al lavabo, i això ho atribueixen al fet de fer-se gran.

La dona quan envelleix, i amb l'arribada de la menopausa i els canvis hormonals que aquesta provoca, perd to i força muscular. El sòl pèlvic es debilita, i el periné (musculatura encarregada del tancament de l'orifici per on surt l'orina) se'n ressent i deixa de funcionar correctament. És molt habitual que aquest mal funcionament provoqui les pèrdues d'orina i la inseguretat que aquestes comporten per afrontar els hàbits quotidians. 
Si a aixó s'hi sumen altres factors que afavoreixen l'aparició de la incontinència urinària, com ara embarassos i parts, tos crònica, restrenyiment, intervencions quirúrgiques de la zona abdominal o pelviana, infeccions d'orina repetitives, pràctica d'esports d'impacte... encara és major el risc de patir-ho.

Per això, és una bona opció intentar millorar-ho o solucionar-ho assistint al grup obert de gimnàs que ofereix Espai Salut, en el qual s'informa de les causes d'aquesta patologia, s'aprenen i es posen pràctica diferents exercicis ( consciència corporal, Kegel, hipopressius, ...) i es comparteixen uns bons hàbits  i consells per millorar i normalitzar la rutina diària.

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive