Pilates ens ajuda a encarar l'any amb molta energia!

pilates-espai-salut-promocioUn dels principals desitjos en començar l’any és millorar el nostre estat físic per poder desenvolupar tot el nostre potencial vital. Moltes vegades no ens veiem capaços d’afrontar reptes personals o professionals simplement perquè ens sentim encarcarats, mancats de flexibilitat, apagats físicament, sense forces. Una bona salut física és fonamental per gaudir de plenitud mental i emocional.

Per això Espai Salut t’anima a que provis el mètode Pilates que desenvolupem en classes de grups molt reduïts i en ambient molt agradable. Practicar pilates amb regularitat t’ajudarà guanyar concentració, flexibilitat, coordinació i força,  a més de guanyar fluïdesa i precisió en els moviments. És un exercici ideal per mantenir-te en forma i guanyar la forma que necessites per encarar el dia a dia.

Vine sense compromís a provar, de franc, la primera sessió. Informa’t per mail, telèfon o watsapp dels nostres horaris i altres dubtes que puguis tenir i encara l’objectiu que tots volem: trobar-nos bé, feliços i actius!

Espai Salut. Centre de teràpies naturals
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 972 40 18 51 | 658 82 02 24 

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive