Gimnàstica suau per a +60

senio fitnessCada moment de la vida s'associa a un tipus específic d'activitat física i esportiva, el que millor s'adequa a les nostres característiques. Amb aquesta premisa i amb la voluntat de millorar el servei personalitzat que caracteritza el centre, Espai Salut  organiza tallers de gimnàstica suau adreçats a majors de 60 anys.

Aquesta activitat està dissenyada i dirigida a totes aquelles persones de més de 60 anys que volen o necessiten mantenir una forma física adequada: persones amb problemes cardiovasculars, recuperacions post-quirúrgiques, rehabilitació de lesions, dolors articulars propis del l'edat... També és recomanable per a persones que malgrat mantenir-se sanes,senten la necessitat de potenciar alguns aspectes físics del seu cos, com la coordinació o la flexibilitat.

Els exercicis estan coordinats i supervisats en tot moment per la llicenciada en INEF i monitora de pilates Maria Palomeres, en un context de tranquilitat i d'agradable companyia. Els grups són molt reduïts (màxim 5 persones) i amb una atenció molt personalitzada.

Per més informació sobre les característiques de l'activitat o dels horaris, truqueu al 658 82 02 24 o bé envieu un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

La primera sessió de prova és gratuïta!

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive