• Activitats dirigides

Gimnàstica suau terapèutica

senior fitnessLa gimnàstica suau terapèutica és una activitat adreçada a persones grans que necessiten fer exercici molt adaptat a les seves particulars condicions físiques: patologies muscular i esquelètiques, recuperació després d'una intervenció quirúrgica, problemes cardiovasculars o de mobilitat etc.

Aquest és un servei molt personalitzat, dirigit per una fisioterapeuta especialista en geriatria i exercici terapèutic. Comença amb una valoració gratuïta de cada pacient per determinar l'estat general de la persona, les característiques i el grau de les patologies que pateix, les parts del cos que cal potenciar i enfortir... Aquest informe determinarà els exercicis per millorar l'estat general de salut del pacient en les sessions de gimnàstica. 

Les sessions de gimnàstica, d'una hora de durada, es realitzen en grups molt reduïts, amb una atenció molt personalitzada, al llarg de la qual es treballa la consciència corporal, estiraments, reeducació postural, reforç muscular... i tot allò estimat per a la millora de la salut.

Per iniciar l'activitat cal concertar prèviament una  entrevista inicial gratuïta amb la fisioterapeuta-monitora de l'activitat. 

Grups reduïts, de 4-5 persones.
Horaris: dimarts i divendres a les 9.30 h ( amb possibilitats d’ampliar a les 10.30 h si hi ha demanda)
Preus: 40€ al mes, 1 sessió a la setmana; 60€ al mes, 2 sessions a la setmana

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive