Sòl pelvià +50

incontinencia espaisalutEl pas del temps i els canvis hormonals que genera l'arribada de la menopausa provoquen en la dona que supera els 50 anys pèrdua generalitzada de to i força muscular. Un dels músculs més afectats per aquests canvis en el cos és el periné (encarregat del tancament dels orificis d’orina, vagina i anus i també d’una bona sustentació dels òrgans pelvians ), tot provocant en les persones que ho pateixen malestar físic i emocional.

La menopausa pot generar pèrdues d'orinaen tossir, esternudar o en realitzar petits esforços. Altres factors poden augmentar aquest risc de patir incontinència urinària, incontinència fecal, pesadesa vaginal o dolor a la zona abdominal i esquena, com ara embarassos i parts, tos crònica, restrenyiment, intervencions quirúrgiques de la zona abdominal o pelviana, infeccions d’orina repetitives.

Des d'Espai Salut s'organitzen sessions per enfortir el sòl pelivà i suprar els problemes derivats de la incontinència urinària, durant del qual es practiquen tot tipus d'exercicis  per prevenir els simptomes ( consciència corporal, Kegel, hipopressius…) i s'aprenen i comparteixen bons hàbits i consells per a la rutina diària.

Informa't sense compromís del grup de sòl pelvià a Espai Salut. Per qualsevol tipus de consulta o aclariment, podeu trucar al 972 40 18 51 o escriure a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nordic Walking Gironaisepgirona