Sòl pelvià +50

incontinencia espaisalutEl pas del temps i els canvis hormonals que genera l'arribada de la menopausa provoquen en la dona que supera els 50 anys pèrdua generalitzada de to i força muscular. Un dels músculs més afectats per aquests canvis en el cos és el periné (encarregat del tancament dels orificis d’orina, vagina i anus i també d’una bona sustentació dels òrgans pelvians ), tot provocant en les persones que ho pateixen malestar físic i emocional.

La menopausa pot generar pèrdues d'orinaen tossir, esternudar o en realitzar petits esforços. El risc de patir incontinència urinària, incontinència fecal, pesadesa vaginal o dolor a la zona abdominal i esquena, augmenta amb factors com embarassos i parts, tos crònica, restrenyiment, intervencions quirúrgiques de la zona abdominal o pelviana, infeccions d’orina repetitives.

Des d'Espai Salut organitzem sessions per enfortir el sòl pelvià i superar els problemes d'incontinència urinària. Compaginem tota mena d'exercicis (consciència corporal, Kegel, hipopressius…) per prevenir els símptomes i recomanem bons hàbits i consells per a la rutina diària.

Informa't sense compromís del grup de sòl pelvià a Espai Salut. Animeu-vos i truqueu per resoldre els vostres dubtes al 972 40 18 51 o escriuviu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Estarem encantats d'atendre-us.

Nordic Walking Gironaisepgirona