Psicologia clínica

psicologia espaisalut

“Com em pot ajudar un psicòleg?”. Moltes persones es fan aquesta pregunta. La psicologia és la branca de la ciència que s'ocupa de l'estudi de la persona i dels grups humans, les seves emocions, pensaments, i conductes.

El psicòleg com professional ajuda i t'acompanya a afrontar un malestar o un problema que no saps com resoldre. També t'ajuda quan vols millorar o potenciar algun aspecte de la vida o conèixer-te més a tu mateix/a.

És molt recomanable anar al psicòleg en algun moment o altre de la vida, doncs ens permet augmentar la nostra qualitat de vida, capacitat i el benestar personal.

“I en quins problemes m'ajuda un psicòleg?”. En general quan ens trobem davant d'una situació dificil que no sabem com resoldre, com per exemple: malestar en la parella, desmotivació, tristesa, angoixa, insomni, dificultats amb el menjar, por a situacions, baix rendiment acadèmic, dificultats sexuals, problemes a la feina i amb la família, quan els fills porten malestar, rabietes a casa, problemes de drogues i/o alcohol o obsesions. També ajuda a afrontar malalties, com per exemple, càncer, fibromiàlgia, dolor crònic, etc.

Moltes persones es resignen a trobar-se malament o a no sentir-se del tot bé perquè no han trobat una explicació del què els hi passa. També hi ha gent que creu que el que pateix és una característica de la seva personalitat i no es pot canviar.

Els psicòlegs tenim com a objectiu ajudar a les persones a resoldre problemes i a millorar en el seu benestar.

Psicologia a Espai Salut

Donem atenció psicològica a adults, adolescents, infants, famílies i parelles, des d'una visió holística, integral i individualitzada del malestar i de la persona.

Les sessions tenen una durada de 55 minuts i el preu són 50€. 

La freqüència de les sessions pot iniciar-se setmanalment, i després cada 15 dies, i fins a 1 cop al mes quan es va obtenint milloria.  

La durada dels tractaments depèn de cada cas. Si és un problema específic poden ser de 4 a 12 sessions. Si és un procés més llarg, s'acompanya a la persona fins que s'aconsegueix un benestar qualitatiu clarament superior que s'observa en diferents àrees de la vida de la persona.

Nordic Walking Gironaisepgirona