Sessions de Mètode Pilates

pilates espai salut salt gironaA Espai Salut pots gaudir de classes del Mètode Pilates per a grups molt reduïts, una aposta per la perfecció dels exercicis i l'atenció personalitzada en un ambient molt agradable.

El mètode Pilates fou desenvolupat a Alemanya entre 1900 y 1920 per Joseph Hubertus Pilates. Al principi el seu creador l'anomenà "Contrologia", per tractar-se d'un entrenament físic-mental basat en el control de la ment sobre el cos.
Pilates va dir:
"En 10 sessions notaràs la diferència, en 20 sessions veuràs la diferència i en 30 t'haurà canviat el cos"

Pilates és un mètode d'acondicionament físic complet, que combina cos i ment per millorar la precisió del control muscular, la força i la flexibilitat. Pilates aconsegueix millorar la qualitat dels moviments y funcions amb el foment de la consciència, la coordinació i la resistència física.

Objectius

Respiració toràcica: Una respiració profunda que permet la relaxació de qualsevol rigidesa vertebral. Ajuda a controlar els moviments.

La centralització: "Powerhouse = Centre d'energia"

Músculs profunds abdominals i columnals. El cos és com un arbre y el nostre tronc és l'encarregat de mantenir-lo estable.

El control, la precisió i la concentració: La ment domina el moviment de precisió i esculpeix el cos.

La fluïdesa i la coordinació: Els moviments s'han de fusionar els uns amb els altres. Control cerebral del moviment corporal.

Pilates es fa a terra sobre una màrfega. Només cal portar una tovallola i roba còmode que permeti la llibertat de moviments.

Horaris

Dimarts i dijous: 17:15, 18:15, 19:15 i 20:15 h

Preus

1 classe setmanal: 40€ mensual

2 classes setmanals: 59€ mensual

Classes particulars: 40€ sessió

Abonaments de 5 sessions: 145€

Abonaments de 10 sessions: 260€

Instructora

Maria Palomeres
Llicenciada en Ciències de l'Activitat Fisica i l'Esport (Inefc Barcelona 1997-2001), Instructora del Mètode Pilates

Nordic Walking Gironaisepgirona