Massatge infantil

  Curs de massatge infantil a Espai SalutDes de la setmana 7 de l'embaràs, l'embrió ja té sensibilitat tàctil i a partir de les 20 setmanes ja toca el seu propi cos i la paret de l'úter, que alhora li anirà acaronant la pell durant els mesos que estigui al ventre de la mare.

  Amb el massatge infantil creem un vincle afectiu, encara més fort, entre l'adult i el nadó, augmentant la sensació de seguretat, confiança i amor, ja que ens ajuda a contactar amb el seu món emocional. Entrem en una comunicació verbal i no verbal a través del tacte, l'oïda, la vista i l'olfacte, aprenent així a conéixer millor el seu llenguatge i les seves necessitats.

  Amb la pràctica diària estimulem l'aparell circulatori, el sistema endocrí i el limfàtic, reforcem el sistema immunitari i ajuda a la maduració del sistema nerviós. A nivell del sistema respiratori ens redueix l'excés de mucositat.

  La repercussió que té a la musculatura és important, reequilibrant el seu to, augmentant la coordinació i la flexibilitat i adquirint una major consciència del seu cos. Un altre aspecte que es té molt en compte és la millora que rep el sistema digestiu, al estimular-se la secreció d'hormones i alleujar còlics, gasos i restrenyiment.

  Gràcies a tot aquest conjunt de beneficis, i tenint present la secreció d'endorfines que experimenten durant el massatge, es facilita i afavoreix el son i el descans.  És un hàbit molt recomanable per al dia a dia, que aportarà benestar tant al nadó com amb qui ho comparteixi.

  Curs complet: 5 sessions de 60min cadascuna.
  Horari: Dilluns a la tarda
  Preu: 70€ / 85€ amb acompanyant.
  Imparteix: Elena Herrero, Fisioterapeuta Pediàtrica.
  Inclou: dossier resum de massatge infantil i mostra d'ametlles dolces

  Places limitades.

  Per a info i reserves: 615 269 300 | 972 40 18 51 | 658 820 224 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive