Ioga embaràs

  Ioga prenatal a Espai Salut (Salt. Girona)Practicar ioga durant el període d'embaràs t'ajudarà a equilibrar el cos, la ment i l'ànima, a sentir-te plena i connectada amb tu mateixa i amb el nadó que esperes. La pràctica del ioga és multicomponent: treballaràs la part física, alliberaràs tensions musculars i alleugeriràs les molèsties més freqüents durant l'embaràs, sentiràs la teva capacitat de donar i portar vida, ajudant al bebè a nèixer i crèixer, vivint el naixement com una experiencia única i desitjada. Pren consciència de la nova etapa que se t'obre i gaudeix del moment present!

  Recomanacions: Portar roba còmode, que et permiti llibertat de moviments i una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega.

  Monitora: Carla Ferrusola

  Us convidem a provar la primera sessió de manera gratuïta, i així conèixer les sensacions i beneficis que us reporta amb la màxima comoditat.

  Més informació i inscripcions a Espai Salut: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51

  Col·laboradors

  Nordic Walking Gironaisepgirona

  Contacta

  Espai Salut
  Centre de teràpies naturals

  Sant Dionís, 45
  Salt (Girona) 17190
  Telfs. 972 40 18 51
  658 82 02 24
  info@espaisalut.cat

  logoespaisalut

  Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive