Gimnàstica suau per a +60

senio fitnessCada moment de la vida s'associa a un tipus específic d'activitat física i esportiva, el que millor s'adequa a les nostres característiques. Amb aquesta premisa i amb la voluntat de millorar el servei personalitzat que caracteritza el centre, Espai Salut  organiza tallers de gimnàstica suau adreçats a majors de 60 anys.

Aquesta activitat està dissenyada i dirigida a totes aquelles persones de més de 60 anys que volen o necessiten mantenir una forma física adequada: persones amb problemes cardiovasculars, recuperacions post-quirúrgiques, rehabilitació de lesions, dolors articulars propis del l'edat... També és recomanable per a persones que malgrat mantenir-se sanes,senten la necessitat de potenciar alguns aspectes físics del seu cos, com la coordinació o la flexibilitat.

Els exercicis estan coordinats i supervisats en tot moment per la llicenciada en INEF i monitora de pilates Maria Palomeres, en un context de tranquilitat i d'agradable companyia. Els grups són molt reduïts (màxim 5 persones) i amb una atenció molt personalitzada.

Per més informació sobre les característiques de l'activitat o dels horaris, truqueu al 658 82 02 24 o bé envieu un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

La primera sessió de prova és gratuïta!

Nordic Walking Gironaisepgirona