Nou grup de sòl pelvià per dones +50

incontinencia espaisalutTens pèrdues d’orina en tossir o en esternudar? En realitzar petits esforços? Evites anar a llocs públics ( cinema, concerts, excursions…) per por a no arribar a temps al lavabo? I això ho atribueixes al fet de fer-te gran?

No et quedis amb els braços plegats! Hi ha solució!

El pas del temps i els canvis hormonals que genera l'arribada de la menopausa provoquen en la dona que supera els 50 anys pèrdua generalitzada de to i força muscular. Un dels músculs més afectats per aquests canvis en el cos és el periné (encarregat del tancament dels orificis d’orina, vagina i anus i també d’una bona sustentació dels òrgans pelvians ), tot provocant en les persones que ho pateixen malestar físic i emocional.

Altres factors poden augmentar el risc de patir incontinència urinària, incontinència fecal, pesadesa vaginal o dolor a la zona abdominal i esquena: embarassos i parts, tos crònica, restrenyiment, intervencions quirúrgiques de la zona abdominal o pelviana, infeccions d’orina repetitives.

Espai Salut dóna l'oportunitat de millorar o solucionar aquestes patologies amb l'organització d'un grup de sòl pelivà pensat per a persones afectades per aquestes patologies, dins del qual es practiquen tot tipus d'exercicis ( consciència corporal, Kegel, hipopressius…) i s'aprenen i comparteixen bons hàbits i consells per a la rutina diària.

Informa't sense compromís del grup de sòl pelvià a Espai Salut. Per qualsevol tipus de consulta o aclariment, podeu trucar al 972 40 18 51 o escriure a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nordic Walking Gironaisepgirona