Sessions gratuïtes de Pilates i Hipopressius a Espai Salut durant el mes de setembre

setembre espaisalutEspai Salut ofereix durant aquest mes de setembre sessions gratuïtes de prova per conèixer les activitats físiques que organitza el centre: pilates i gimnàstica abdominal hipopressiva.

Tant l’activitat de pilates com la gimnàstica hipopressiva estan plenament indicades per dur una vida saludable i mantenir el cos en forma i tonificat. Pilates ens permet augmentar la precisió del control muscular, la força, flexibilitat i resistència. Alhora, els hipopressius ens tonifiquen la faixa abdominal i ajuden a reduir el perímetre de l'abdomen, els mals d'esquena, la dispnea, la fatiga o el mal de cap, entre moltes altres indicacions.

Al llarg de les sessions de prova podràs conèixer els objectius de cada activitat, els seus beneficis i la dinàmica de grup, i resoldre qualsevol altre dubte que tinguis. Espai Salut és un centre de referència amb professionals amb molts anys d’experiència que aposta per la qualitat i la perfecció de l’activitat, així com la seva adaptació a cada participant, amb una atenció molt personalitzada.

Sense cap compromís, pots visitar Espai Salut i apuntar-te a qualsevol de les dues activitats de forma gratuïta durant el mes de setembre. Comprovaràs els beneficis de les activitats físiques proposades i dutes a terme en un ambiet càlid i confortable.

Només cal que et posis en contacte amb Espai Salut al 650 27 81 64 o envïis un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nordic Walking Gironaisepgirona