Pilates ens ajuda a encarar l'any amb molta energia!

pilates-espai-salut-promocioUn dels principals desitjos en començar l’any és millorar el nostre estat físic per poder desenvolupar tot el nostre potencial vital. Moltes vegades no ens veiem capaços d’afrontar reptes personals o professionals simplement perquè ens sentim encarcarats, mancats de flexibilitat, apagats físicament, sense forces. Una bona salut física és fonamental per gaudir de plenitud mental i emocional.

Per això Espai Salut t’anima a que provis el mètode Pilates que desenvolupem en classes de grups molt reduïts i en ambient molt agradable. Practicar pilates amb regularitat t’ajudarà guanyar concentració, flexibilitat, coordinació i força,  a més de guanyar fluïdesa i precisió en els moviments. És un exercici ideal per mantenir-te en forma i guanyar la forma que necessites per encarar el dia a dia.

Vine sense compromís a provar, de franc, la primera sessió. Informa’t per mail, telèfon o watsapp dels nostres horaris i altres dubtes que puguis tenir i encara l’objectiu que tots volem: trobar-nos bé, feliços i actius!

Espai Salut. Centre de teràpies naturals
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | 972 40 18 51 | 658 82 02 24 

Nordic Walking Gironaisepgirona