• Activitats dirigides

Ioga embaràs

Ioga prenatal a Espai Salut (Salt. Girona)Practicar ioga durant el període d'embaràs t'ajudarà a equilibrar el cos, la ment i l'ànima, a sentir-te plena i connectada amb tu mateixa i amb el nadó que esperes. La pràctica del ioga és multicomponent: treballaràs la part física, alliberaràs tensions musculars i alleugeriràs les molèsties més freqüents durant l'embaràs, sentiràs la teva capacitat de donar i portar vida, ajudant al bebè a nèixer i crèixer, vivint el naixement com una experiencia única i desitjada. Pren consciència de la nova etapa que se t'obre i gaudeix del moment present!

Recomanacions: Portar roba còmode, que et permiti llibertat de moviments i una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega.

Monitora: Carla Ferrusola

Us convidem a provar la primera sessió de manera gratuïta, i així conèixer les sensacions i beneficis que us reporta amb la màxima comoditat.

Més informació i inscripcions a Espai Salut: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51

Col·laboradors

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut
Centre de teràpies naturals

Sant Dionís, 45
Salt (Girona) 17190
Telfs. 972 40 18 51
658 82 02 24
info@espaisalut.cat

logoespaisalut

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive