Ioga embaràs

Ioga prenatal a Espai Salut (Salt. Girona)Practicar ioga durant el període d'embaràs t'ajudarà a equilibrar el cos, la ment i l'ànima, a sentir-te plena i connectada amb tu mateixa i amb el nadó que esperes. La pràctica del ioga és multicomponent: treballaràs la part física, alliberaràs tensions musculars i alleugeriràs les molèsties més freqüents durant l'embaràs, sentiràs la teva capacitat de donar i portar vida, ajudant al bebè a nèixer i crèixer, vivint el naixement com una experiencia única i desitjada. Pren consciència de la nova etapa que se t'obre i gaudeix del moment present!

Recomanacions: Portar roba còmode, que et permiti llibertat de moviments i una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega.

Monitora: Laura Batallé

Horari: Dimecres, de 17:30 a 18:45 h

Preu: 45 € mensuals

Us convidem a provar la primera sessió de manera gratuïta, i així conèixer les sensacions i beneficis que us reporta amb la màxima comoditat.

Més informació i inscripcions a Espai Salut: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé al 972 40 18 51

Nordic Walking Gironaisepgirona