Ioga Mares i Nadons

ioga-mares-nados-espaisalutEl postpart és un període molt especial a la vida de les dones: la vida et canvia, és un moment vital en el que és important tenir confiança en tu mateixa. 

Escolta el teu cos. Després del part, els canvis es produeixen de manera vertiginosa. L'experiència de ser mare et porta a comprendre que el teu benestar és el benestar del teu fill. 

Practicar ioga amb el vostre bebè us proporcionarà un espai de qualitat i connexió entre vosaltres. Un espai de criança únic per sentir, compartir i comunicar-vos, on són el nadons els que marquen el ritme.

A través de les postures (Asanes) i acompanyada pel teu nadó, aniràs recuperant la forma física i acceptant les noves formes, tot respectant els ritmes.

La respiració i la meditació t'obriran un camí de pau, calma i confiança, tant necessaris durant la criança. Per això, a les sessions compartirem amb la resta del grup les inquietuds, dubtes, històries, emocions, sentiments, etc., que puguin sorgir durant la criança.

Aquestes sessions estan adreçades a mares i nadons de 0 a 1 any, són setmanals i amb una durada de 90 minuts.

Sessions guiades per Silvia Molina, llevadora i instructora de Hatha ioga especialitzada en Ioga per l'Embaràs i la Criança i Massatge Infantil.

Inversió: 42 € al mes.

Recomanacions:

  • Vestir roba còmode que permeti llibertat de moviments (mare i nadó)
  • Portar una manta o tovallola pel abrigar el nadó i alguna joguina que li agradi.
  • Qualsevol cosa que consideris necessària per tu i el bebè.

Horari: Dilluns matí de 11.30 a 13.00h.

Animeu-vos i consulteu sense compromís!

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut. Centre de Teràpies Naturals

C/Sant Dionís, 45

17190 Salt (Girona)

Telfs: 972 40 18 51 | 658820224

info@espaisalut.cat