Ioga dona

ioga donaEl Ioga és un art mil·lenari basat en la concepció integral del ésser humà. Els seus orígens es remunten fa més de 5000 anys.

Quan practiques ioga aconsegueixes una connexió profunda amb tu mateixa i amb l’univers, integrant la teva existència en aquest món de manera amorosa i conscient. Ioga és unió… Tot forma part de nosaltres, nosaltres formen part de Tot. 

El Ioga és accessible a tothom, i s’adapta a les necessitats de cada persona. Ets tu qui marcarà el ritme, tu seràs la teva pròpia mestre.

Què és Ioga Dona?

És un Ioga adreçat a totes aquelles dones que vulguin despertar la seva feminitat, retrobar-se amb la dona que són, amb la seva essència i creativitat…

Una fusió harmònica d’ asanes dinàmiques i moviment conscient, que t’ajudarà a despertar i deixar fluir l’energia creativa, la consciència i el moviment natural del teu cos.

Les sessions estan obertes a dones de totes les edats, tenen una durada de 90 minuts.

Recomanacions: Portar roba còmode, que et permeti llibertat de moviments i una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega.

 Inversió: 40 euros al mes una sessió setmanal 

Sessions guiades per Silvia Molina, llevadora formada en Ioga per l’Embaràs i la Criança i Instructora de Ioga Integral.

Reserva la teva plaça enviant un mail a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a través del formulari de la web, trucant o enviant un watsapp al 673159668

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut. Centre de Teràpies Naturals

C/Sant Dionís, 45

17190 Salt (Girona)

Telfs: 972 40 18 51 | 658820224

info@espaisalut.cat