Cursos de massatge infantil

masatge-infantilSabies que el tacte és el primer sentit que es desenvolupa a l'úter i l'últim en desaparèixer abans de morir...? Això ens pot donar una idea de la importància que té el tacte a les nostres vides.

La pell és l'òrgan més gran del cos, és alló que ens connecta amb el món. La nutrició afectiva que proporciona el tacte ens acompanyarà al llarg de la nostra vida i ens ajuda al nostre desenvolupament físic, psicològic i emocional.

El massatge infantil és un antic art, un coneixement que es transmetia de mares a fills de forma natural a l'Índia. El massatge t'ajudarà a connectar amb el teu bebè, a entendre el seu llenguatge no verbal, d'aquesta manera podràs donar resposta a les seves necessitats amb amor, escolta i respecte. 

És una meravellosa font de comunicació, d'aprenentatge, de relació amb tu mateix i amb els altres, un regal per tota la vida que val la pena entregar i rebre.

Quins beneficis pot tenir el massatge infantil?

El benefici que podem obtenir a través del massatge infantil és mutu, tant el nen com l'adult gaudeixen del contacte pell amb pell i del vincle que es crea.

  • Interacció: Fomenta el vincle afectiu, la seguretat, la comunicació verbal i no verbal, proporciona un moment íntim i de qualitat, sentiment de respecte, amor, tolerància, tacte nutritiu, empatia, imitació, comprensió,
  • Estimulació: Estimula l'aparell circulatori, digestiu, respiratori, el sistema endocrí, limfàtic e immunològic, millora l'aprenentatge, el to muscular, el creixement i la consciència del propi cos.
  • Alleuja: Els còlics, problemes d'eliminació (gasos, restrenyiment...) dolors de creixement, excés de mucositats, tensió muscular, molèsties de les dents, sensibilitat de la pell...
  • Relaxació: Millora la son, la flexibilitat, afavoreix moments de tranquil.litat, equilibri intern, redueix l'estrès i l'excés d'activitat...

Et sembla que pot ajudar-vos a la criança?

Us oferim un espai per vosaltres, on els nens gaudiran de total llibertat per plorar, dormir, riure, moure's, mamar, desitjar o no un massatge... I on les mares/pares podreu compartir, expressar, sentir, escoltar i acompanyar de manera respectuosa els vostres fills.

Disposem de dues modalitats: 

CURS MASSATGE INFANTIL

El curs consta de 6 classes de 90 minuts, i està adreçat a bebès de 0-12 mesos.

Us mostrarem com iniciar el massatge, els moviments de massatge infantil a les diferents parts del cos i els seus beneficis, sentint la importància de la comunicació a través del tacte. Aprofundirem sobre els diferents moviments de massatge i sobre els aspectes que es treballen en cada part del cos a través del tacte. 

Farem una sessió completa de Ioga Mares i Nadons, practicant moviments de ioga a través del joc, la música, el moviment...
Parlarem i compartirem amb el grup temes relacionats amb el postpart ,la criança i el contacte com ara el plor del nadó, els còlics, entendre el llenguatge no verbal dels nadons, la rellevància del contacte pell amb pell en el desenvolupament del bebè...i tots aquells temes que us resultin interessants.

Inversió: 120 euros el curs complert.

El curs inclou un dossier amb els moviments de massatge infantil, una mostra d'oli natural d'ametlles dolces i una petita sorpresa que s'entregarà al llarg de les sessions.

INTENSIU MASSATGE INFANTIL

El curs consta de 4 sessions de 90 minuts, i està adreçat a bebès de 0-12 mesos. El curs s'impartirà els dilluns, de 11.30 a 13.00h.

Un intensiu on us mostrarem com iniciar i realitzar els principals moviments de massatge infantil a les zones claus del cos i els seus beneficis, sentint la importància de la comunicació a través del tacte.

Compartirem amb el grup temes relacionats amb el postpart ,la criança i el contacte i així com tots aquells temes que us resultin interessants.

Inversió: 80 euros el curs complert.

El curs inclou un dossier amb els moviments de massatge infantil i una mostra d'oli natural.

Els dos cursos estan guiats per Silvia Molina, llevadora, mare, Educadora de Massatge Infantil (AEMI) i Instructora de Hatha Ioga formada en Ioga en l'Embaràs i la Criança.

Es recomana portar roba còmode, una tovallola o pareo per posar sobre la màrfega i tot allò que pugui necessitar el vostre bebè.

 

Nordic Walking Gironaisepgirona

Contacta

Espai Salut. Centre de Teràpies Naturals

C/Sant Dionís, 45

17190 Salt (Girona)

Telfs: 972 40 18 51 | 658820224

info@espaisalut.cat